SMM·starten

Het begin van een reis

Wegwijs worden in de wereld van social media marketing is best lastig. Je moet platformen kennen, je moet begrijpen hoe ze werken, hoe algoritmes werken en hoe je op een tijdlijn van klanten, vrienden, etc komt.

En als je begrijpt hoe Pinterest, Facebook, Twitter, YouTube werken en je begrijpt ook een beetje hoe je gevonden wordt via Google, dan is het ook handig als je weet hoe je mensen kunt beïnvloeden en hoe je dat dan meetbaar maakt en kunt bijsturen.

Al met al een reis die ik zelf de afgelopen 3 jaar heb gemaakt. Een reis die bestaat uit het opzetten van mijn eigen social media pagina’s, veel lezen, bijwonen van congressen, spreken van mensen en eindeloos veel fouten maken en daar weer van leren.

En ik wil de resultaten van deze reis graag met anderen delen. Ik wil ondernemers, maar ook verenigingen, stichtingen en privé personen helpen om op een zinvolle manier (juiste wijze, juiste platform, juiste tijd, juiste boodschap) gebruik te maken van de enorme mogelijkheden die social media bieden op marketing gebied zonder dat dit 25 uur in een dag en 8 dagen per week kost.

Die hulp begint wat mij betreft met een goed gesprek over wat uw doelen zijn en wat uw eigen ervaringen met social media zijn. Daarna gaan we kijken hoe we samen kunnen ontdekken of dat beter kan en zo ja, hoe dan precies. Het is een begin van een reis met als doel om u in staat te stellen social media te gebruiken. Ik ben heel benieuwd wie er met mij mee op reis wil. Op dit blog zal ik mijn ervaringen delen. Veel plezier en goede reis.

Advertentie

Een gedachte over “Het begin van een reis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.